Um alle Inhalte sehen zu können, benötigen Sie den aktuellen Adobe Flash Player.

NYITÓLAP NYITÓLAP-másolat ISKOLATÖRTÉNET EREDMÉNYEINK TANÁRAINK TANÍTÓINK DOKUMENTUMOK KÉPGALÉRIA,TABLÓK KÉPGALÉRIA II. KÉPGALÉRIA III. KÉPGALÉRIA IV. PÁLYÁZAT VIDEO TEHETSÉGGONDOZÓ EUROPEAN TALENT POINT MÜVÉSZETI OKTATÁS NÉPTÁNC KÉZMŰVESSÉG RAJZ SPORT MINŐSÉGIR.PROG. MINŐSÉGIR.PROG.KIEG. KÖZLEMÉNYEK KÉPES PROGRAMJAINK ÉLMÉNYMŰHELY KONFERENCIÁK 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 NYITÓLAP-RÉGI 

PÁLYÁZAT

http://www.vasvaruiskolaozd.com

KORTÁRS OLVASNIVALÓT AZ ISKOLAI KÖNYVTÁRAKBA!

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum valamint a Magyar Olvasástársaság által meghirdetett pályázat.

Köszönjük szépen EKE OFI Országos Pedagógia Könyvtár és Múzeumnak és a Magyar Olvasástársaságnak, hogy ilyen nagyszerű könyveket ajándékozott nekünk, ezzel sok örömet okozott számos vasváros, irodalombarát gyereknek!

Gyümölcssaláta projekt a 4.b-benHogy milyen kapcsolat van a gyümölcssaláta és a könyvek között? Olvassátok el a Tóbiás és a 2/b című meseregény Projekt című fejezetét. Ez az epizód is segített az ötletelésben Szepesiné Urbán Gabriella tanító néninek és osztályának, hogy milyen tevékenységgel tehetnék még emlékezetesebbé az utolsó közösen eltöltött napokat. Nekik a gyümölcssaláta készítés jutott az eszükbe. Bemerészkedtem hozzájuk és elkaptam néhány pillanatot, amint nagy lelkesedéssel munkálkodnak. Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

KÖNYVAJÁNLÓ A 2/B-ben (pályázati program)2018. május 18-án a negyedik órában a 2/b osztályban jártam. Piret Raud: Tóbiás és a 2/b című könyvével ismerkedtünk. A történetek többsége bájos és humoros. A vasváros gyerekek belebújhattak egy-egy szereplő bőrébe, ami nagy vidámságot keltett. A mulatságos epizódok közepette gyorsan elszaladt a 45 perc és szerintem nagyon jól éreztük magunkat a saját bőrünkben is. :)A könyvet a z Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeumtól, valamint A Magyar Olvasástársaságtól kaptuk ajándékba. :) Köszönjük! :)

OLVAS A VASVÁRKortárs olvasnivalót az iskolai könyvtárakba című pályázat 1. programja.

Olvasókör 1.Ma megtartottuk a könyvtárban a 7. órában az Olvasókör első klubdélutánját. Igaz, nem voltunk túl sokan, de szerintem jól éreztük magunkat. :) Most néhány képet mutatok rólunk kedvcsinálóként.

Olvasókör 2.Az Olvasókör összejövetele, hétfő délután a 7. órában második alkalommal is megvalósult. Az új könyvek voltak terítéken,majd egy kis irodalmi játékkal zártunk.Két hét múlva (Pünkösd hétfő kimarad) találkozunk! Még szeretettel várjuk az új érdeklődőket! :) Küldök néhány képes szösszenetet. :)